En vecka kvar – spännande aktiviteter och gäster i Uppsala den 18e maj!

Nu är det lite mindre än en vecka till Uppsala hållbarhetsfestival! Under dagen kommer det att arrangeras en mängd olika programpunkter, på fem olika platser i Uppsalas kärna. Det kommer att finnas ett evenemangstält på Fyristorg och utomhusaktiviteter i Gotlandsparken under dagen. De tre inomhusplatserna är Stadsbiblioteket, Kollaboratoriet (Ö. Ågatan 19) och två lite mindre seminarierum i Statsvetenskapliga insitutionen (Gamla Torget 6). Vi kommer att finnas på plats med kartor och program i Tältet på Fyristorg hela dagen!

Vi har också en hel del spännande gäster som besöker oss under dagen. Deltar gör bland andra Uppsala universitets rektor Eva Åkesson, tidigare statsrådet i Norge och inkommande ordföranden i Uppsala universitets styrelse Gudmund Hernes, konstnären/antropologen/filmmakaren Jan von Boeckel (NL) och en rad olika organisationer och studentgrupper som på olika sätt arbetar med hållbarhet. Det senaste programmet är nu publicerat under programfliken, här på hemsidan.

I början av nästa vecka lägger vi också upp vilka som kommer att delta under kvällens musik och poesi event!